مهندس سعدی

کارآفرینی بر محور اکوسیستم و اقتصاد دانش بنیان

مهندس سعدی

کارآفرینی بر محور اکوسیستم و اقتصاد دانش بنیان

مهندس سعدی

رشد و توسعه متوازن اقتصادی و اجتماعی کشور با کارآفرینی بر مبنای عامل اصلی سرمایه انسانی در اکوسیستم و ایجاد ارزش اقتصادی و اجتماعی برتر در فضای انگیزشی رقابتی کارآفرینانه و حمایت از تولید ملی دست یافتنی است. بی شک ثروت کل جامعه حاصل مجموع ثروت اقتصادی و ثروت اجتماعی است.


طبقه بندی موضوعی
اوقات شرعی

چگونه جلسات کاریمان را، برد برد تمام کنیم؟

سه شنبه, ۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۰۶:۳۲ ق.ظ

اصولا قرار ملاقات ها قسمت خسته کننده و یکنواخت زندگی کاری شماست و همیشه افراد از رفتن به این قرار ملاقات ها شکایت میکنند زیرا در اکثر مواقع نتیجه ی مطلوب ندارد و وقت خود را تلف کرده اید.

گاهی ممکن است سعی کرده باشید که قرار ملاقاتها بر اساس برنامه ریزی پیش برود اما در نهایت باز هم نتیجه مطلوب برایتان حاصل نشده و همکاران و کارمندانتان تمایلی به شرکت در این قرارها ندارند.

در این مقاله ۷ راهکار ارائه میدهیم تا بتوانید قرار ملاقات هایتان از یکنواختی درآورده و احساس نکنید که وقتتان را تلف کرده اید همچنین افرادتان از این قرار ملاقات ها انگیزه گرفته ،و به مفید بودنشان در این مجموعه پی ببرند و با اشتیاق بیشتری در قرار ملاقات ها حضور پیدا کنند.

 

1-    به مدت زمان قرار ملاقات ها توجه نمایید!

مدت زمان مشخصی برای این جلسات در نظر بگیرید و چند دقیقه پایانی آن را به جمع بندی بپردازید، نظرات همه افراد حاضر در جلسه را جویا شوید که بتوانید در قرارهای بعدی به آنها بپردازید، همچنین توجه داشته باشید زمان جلسه طولانی و خسته کننده نباشد زیرا بازدهی مطلوب را نخواهید داشت.

 

2-    با دیدگاه مثبت قرار ملاقات را به اتمام برسانید!

در انتهای هر ملاقات سعی کنید نکات مثبت را بیان نمایید و به گونه ای رفتار کنید که نشان دهد حضور همه افراد در این قرار باعث رسیدن به نتایج مثبت بوده است، همچنین سعی کنید نکات مثبت موجود را برای افراد پررنگ کرده تا برایشان انگیزه ای شود و در قرارهای بعدی شرکت نمایند.

 

3-    رعایت اخلاق و احترام بر اساس راستی و دوستی

در انتهای هر قرار ملاقات به جز صحبت در ارتباط با آینده و جلسات آتی میتوانید از جملات محترمانه و دوستانه استفاده کنید تا برای افراد دلگرم کننده باشد و خستگی حاصل از این قرار را از بین ببرد جملاتی مانند “متشکرم از حضور به موقع و همکاریتان در این جلسه ” در انتها با یک دست دادن دوستانه و صحبت هایی در باب موضوعاتی به غیر از کار جلسه را به اتمام رسانید .

4-    درست هدایت کردن یک قرار ملاقات پرتنش!

بعضی اوقات در قرارها ممکن است کدروتی در طول جلسه به وجود آید که بایستی آن را در مسیر درستی هدایت کنید تا از ایجاد تنش های احتمالی جلوگیری نماید، همچنین جلسه را با نتیجه مطلوب به پایان رسانید در اینجاست که با هدایت درست و به موقع شما کدورت ها برطرف میشود و به راحتی به سمت قدم بعدی پیش میروید.

5-    هدایت کردن قرارهای بی ثمر!

در برخی جلسات به طور اتفاقی بحث از مسیر اصلی خود خارج میشود و شما در پایان زمان جلسه متوجه میشوید که به هدف مورد نظر خود که دلیل دور هم جمع شدنتان است، نرسیده اید بنابراین بایستی در انتهای کار به صورت هنرمندانه بحث بی ثمرتان را جمع نمایید و با یک جمع بندی مناسب نظر همه افراد را جویا شوید تا در جلسات آتی و یا به طور خصوصی به آنها بپردازید و از هدف خود دور نمانید.

6-    استفاده از همه افراد در گفتگو!

در انتهای جلسه زمانی هرچند کوتاه را به افرادی اختصاص دهید که اصلا یا خیلی کم توانسته اند  در جمع صحبت نمایند این موضوع سبب میشود آنها حس مفید بودن را در خود ببینند  و یا باعث ایجاد ایده های جدیدی در دیگران گردند.

 

7-    جلسه را با یک برنامه اجرایی تمام کنید!

در انتها به طور فهرست وار برنامه های عملی که سبب رسیدن مجموعه شما به هدفتان میشود را برای افراد بیان کنید و تصویر ذهنی برایشان از مسیر نهایی ایجاد نمایید تا بهتر به تلاش خود برای رسیدن به هدفهایتان ادامه دهند.در نهایت با مسرت و خوشحالی جلسه را به اتمام رسانید

منبع: www.globaladvisors.biz