مهندس سعدی

کارآفرینی بر محور اکوسیستم و اقتصاد دانش بنیان

مهندس سعدی

کارآفرینی بر محور اکوسیستم و اقتصاد دانش بنیان

مهندس سعدی

رشد و توسعه متوازن اقتصادی و اجتماعی کشور با کارآفرینی بر مبنای عامل اصلی سرمایه انسانی در اکوسیستم و ایجاد ارزش اقتصادی و اجتماعی برتر در فضای انگیزشی رقابتی کارآفرینانه و حمایت از تولید ملی دست یافتنی است. بی شک ثروت کل جامعه حاصل مجموع ثروت اقتصادی و ثروت اجتماعی است.


طبقه بندی موضوعی
اوقات شرعی

۱۰مهارت کاری که باید قبل از ۲۰۲۰ فرا بگیرید

چهارشنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۰۵ ق.ظ

 ۱.معنی‌یابی

در اثر محرک ماشین‌های هوشمند ما نیاز به این مهارت داریم. این مهارت کاری عبارت است از تعیین معنی و مفهوم عمیق‌تر آن‌چه بیان می‌شود.

 

۲.هوش اجتماعی

در اثر دو محرک ماشین‌های هوشمند، و اتصال جهانی ما به این مهارت نیاز داریم. این مهارت عبارت است از توانایی اتصال و ارتباط با دیگران به روشی عمیق و مستقیم برای واکنش‌های احساسی و هیجانی و بر هم‌کنش‌ها یا تعاملات مطلوب.

 

۳.تفکر بدیع و انطباقی

در اثر دو محرک ماشین‌های هوشمند، و اتصال جهانی به این مهارت نیاز خواهیم داشت. این مهارت کاری عبارت است از خبرگی در تفکر و حل مسائل، و واکنش فراتر به هر آن‌چه تکرارشونده و مبتنی بر قواعد است.

 

۴.صلاحیت چند فرهنگی

دو محرک سازمان‌های ابرساختاریافته، و اتصال جهانی ایجاب خواهند کرد این مهارت را بیاموزیم. این مهارت عبارت است از توانایی فعالیت در مکان‌های فرهنگی متفاوت.

 

۵.تفکر رایانشی

دو محرک اصلی این مهارت عبارت‌اند از بوم‌شناسی رسانه‌های جدید، و جهان رایانشی. این مهارت عبارت از ترجمه و تفسیر حجم زیادی از داده‌ها به مفاهیم انتزاعی، و نیز فهم داده‌ها بر مبنای استدلال است.

 

۶.سواد رسانه‌های جدید

سه محرک شامل طول عمر، بوم‌شناسی رسانه‌های جدید، و سازمان‌های ابرساختاریافته دلیل اصلی نیاز به این مهارت هستند. این مهارت عبارت است از توانایی دسترسی منتقدانه و ایجاد محتوا که از اشکال رسانه‌ای جدید استفاده می‌کنند، و نیز اهرم قراردادن این رسانه‌ها برای ارتباطات قانع کننده.

۷.فرارشته‌ای

دو محرک طول عمر، و اتصال جهانی ما را وا خواهند داشت این مهارت را بیاموزیم. این مهارت عبارت است از سواد و توانایی درک مفاهیم چند رشته‌ی دانشگاهی و حرفه‌ای.

 

۸.ذهنیت طراحی

دو محرک سازمان‌های ابر ساختار یافته، و اتصالات جهانی ایجاب می‌کنند این مهارت را فرا بگیریم. این مهارت عبارت است از توانایی بازنمایی و توسعه‌ی وظایف و فرآیندهای کاری برای رسیدن به نتایج مطلوب.

 

۹.مدیریت بار شناختی

سه محرک سازمان‌های ابرساختاریافته، اتصالات‌جهانی، و بوم‌شناسی رسانه‌های جدید باعث نیاز به این مهارت هستند. این مهارت عبارت است از توانایی تمایز گذاردن و پالایش کردن اطلاعات از حیث اهمیت، و نیز درک چگونگی بیشینه‌سازی کارکردهای شناختی.

 

۱۰.همکاری مجازی

دو محرک سازمان‌های ابرساختاریافته، و اتصال جهانی به این مهارت خواهند انجامید. این مهارت عبارت است از توانایی بهره‌وری کار، مدیریت درایوها، و اثبات حضور به عنوان عضوی از تیم مجازی.