ده راز صرفه جویی در پول و سرمایه از زبان سومین ثروتمند جهان در سال 2014
وارن بافت، سومین ثروتمند جهان 10 راهکار اساسی برای صرفه جویی در پول و سرمایه معرفی کرده است، راهکارهایی که در زندگی روزمره ما می تواند بسیار موثر باشد. او کارآفرین، بازرگان، سرمایهگذار و نیکوکار آمریکایی است، که بهعنوان موفقترین سرمایهگذار قرن بیستم شناخته میشود وی که در سال 2008 میلادی ثروتمندترین فرد جهان و در رتبه بندی سال 2014 سومین ثروتمند دنیا پس از بیل گیتس و کارلوس اسلیم است نکات جالبی را مطرح کرده است.
ده راز صرفه جویی در سرمایه از منظر وارن بافت عبارتند از:
1 - به شغلی مشغول شوید که به آن علاقه دارید و به طور کلی آنچه را که علاقه دارید انجام دهید.
2 - مهمترین اصل در سرمایه گذاری از دست ندادن آن است پس مراقب باشد سرمایه شما از دست نرود و تا زمانی که مطمئن نشدید سود می کنید به کسی بدهکار نشوید.
3 - اگر پول و سرمایه اضافی دارید آن را سرمایه گذاری کنید پول های خود را خرج خرید اجناس لوکس و گران نکنید، پول اضافی خود را در راهی سرمایه گذاری کنید که منجر به سود و افزایش سرمایه شود.
4 - هیچ وقت پول زیاد برای اجناس ندهید با اندکی زمان می توانید در زمان حراج اجناس را ارزان تر خریداری کنید پس کمی صبر کنید.
5 - اطلاعات و توانایی و مهارت خود را افزایش دهید شما در آینده می توانید با تواناهایی بیشتر در موقعیت های بهتری قرار بگیرید پس بر روی دانش خود سرمایه گذاری کنید.
6 - وقت را از دست ندهید، زمان هم مانند پول ارزشمند است. برای مذاکرات تجاری از قبل آماده باشید و تصمیم خود را گرفته باشید. از صحبتهای غیرضروری در مذاکرات بپرهیزید. مخصوصا وقتی که برای پیشنهاد قیمت به جلسه ای می روید، مستقیما به بحث قیمت بپردازید و نه حاشیه.
7 - برای بدهکاری خود چارچوب مشخص کنید، فقط آنچه را که توان پرداخت آن را دارید قرض کنید نخست به دنبال تسویه بدهی هایتان باشید بعد از آن پس انداز پول برای سرمایه گذاری.
8- قبل از امضا هر قراردادی برای کار یا معامله کاری به تمام شرایط آن فکر کنید و سناریوی بدترین حالت را در نظر بگیرید پس تمام هزینه های آتی را مدنظر قرار دهید پس تمام موارد یک توافق و قرارداد را برای خودتان شفاف کنید.
9- به یک منبع در آمد وابسته نشوید شروع به پیدا کردن منابع درآمد دیگر در آخر هفته باشید و یا با شروع سرمایه گذاری های دیگر که برای شما سود داشته باشد به دنبال کسب پول باشید.
10- خریدهای اضافی خود را کنترل کنید. هنگامی که قصد انجام تصمیمات مالی مهم را دارید چه خرید چیزی و یا پیشنهاد کاری، از خودتان بپرسید، چرا این تصمیم را گرفته اید، اگر نتوانستید یک جواب قانع کننده پیدا کنید پس آن تصمیم ارزش اجرایی کردن ندارد.
بدون توجه به اینکه شما از لحاظ مالی در کجا قرار دارید، آیا شما از پدر و مادری پولدار بدنیا آمده اید و یا اینکه تلاش می کنید که بدهی های پدر و مادر فقیرتان را بدهید، ذخیره کردن پول باید بیشتر از یک فکر کوچک (زودگذر) باشد. ذخیره کردن پول کیفیت زندگی را بهبود می دهد و قابل ذکر است که درک شما را از پول بیشتر می کند و باعث می شود قدر پول را بیشتر بدانید.